Γκάλης: «Δεν ήρθε η καταστροφή…»

, by gigas

 

Γιgigasbetα κακή μέρα που κόστισε την ήττα κάνει λόγο σε μήνυμά του ο Νίκος Γκάλης, λέγοντας πως η νέα γενιά της Εθνικής μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο άνθρωπος που δικαιούται να… ομιλεί περισσότερο από τον καθέναν για το ελληνικό μπάσκετ, είναι ο Νίκος Γκάλης. Ο «γκάνγκστερ» μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία έστειλε το δικό του μήνυμα για την Εθνική, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

«Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι αυτού του θεσμού η Εθνική μας ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έχασε από τους Ισπανούς και έτσι έμεινε εκτός μεταλλίων. Και εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες, στεναχωρήθηκα, γιατί το πίστευα ότι σ’ αυτό το Ευρωμπάσκετ μπορούσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Όμως δεν ήρθε η καταστροφή. Αυτή η ομάδα έχει ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να φέρουν επιτυχίες στο μέλλον», έγραψε χαρακτηριστικά.

gigasbet

 

 

Nick Galis

Athlete · 96,129 Likes

· 14 hrs ·

Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι αυτού του θεσμού η Εθνική μας ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έχασε από τους Ισπανούς και έτσι έμεινε εκτός μεταλλίων. Και εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες, στεναχωρήθηκα, γιατί το πίστευα ότι σ’ αυτό το Ευρωμπάσκετ μπορούσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Όμως δεν ήρθε η καταστροφή. Αυτή η ομάδα έχει ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να φέρουν επιτυχίες στο μέλλον.

απο onsports.gr

aimodosia

14169488_1155285094518105_1482801826_n

seppp