Πρακτορείο ΟΠΑΠ-ΟΔΙΕ-ΣΕΠΠΠ-Κρατικών Λαχείων "Ο ΓΙΓΑΣ"

      Το πρακτορείο, με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 30 χρόνια, αρχικά με την επωνυμία "Σιώπης Γ. Νικόλαος" και το διακριτικό τίτλο "ο Γίγας" και τα τελευταία 10 χρόνια με την επωνυμία "Σιώπης Νικ. Γεώργιος" διατηρώντας το διακριτικό τίτλο "ο Γίγας".

      Εκτός από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, το τελευταίο χρόνο προστέθηκε στις δραστηριότητές μας το ιπποδρομιακό στοίχημα ενώ το τελευταίο μας εγχείρημα αποτελεί η κεντρική διάθεση κρατικών, εθνικών και λαικών λαχείων.

      Μπορείτε να συμμετέχετε στα ομαδικά δελτία που φτιάχνουμε για εσάς, όπου μάλιστα έχουμε παρουσιάσει αρκετά μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν!

magazi1

Στο πρακτορείο μας θα βρείτε:

  • 16 TVs : για την παρακολούθηση αγώνων και των παιχνιδιών ΟΠΑΠ
  • Δορυφορικά κανάλια
  • Κλιματιζόμενο χώρο
  • Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ-Νερού-ΟΤΕ-Wind
  • Δελτία με πρόγραμμα
  • Λαχεία

odie_logo Στο πρακτορείο μας μπορείτε να παίξετε και αγώνες ιππόδρομου! Έχετε απορίες σχετικά με τους αγώνες ιππόδρομου; Δείτε οδηγίες εδώ..

Τι άλλο; Ατελείωτο παιχνίδι!!!

greyhounds_logo Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, εφτάσε και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !! Παίξτε με ανεβασμένη την... αδρεναλίνη!

balloons_logo goal_logo Παίξτε εικονικά παιχνίδια νέου στοιχηματικού περιεχομένου που θα βρεις μόνο στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. Απλά διάλεξε το παιχνίδι που επιθυμείς επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο που θα βρεις στην οθόνη αφής του Τερματικού Αυτόνομης Χρήσης (ΤΑΧ) που βρίσκεται σε κάθε πρακτορείο. Γρήγορα παιχνίδια για άμεσα κέρδη… αυτό θα πει GO LUCKY!

kino_logo Παίξτε κατά τη διάρκεια της ημέρας το ΚΙΝΟ, παρακολουθώντας τις κληρώσεις του από τις ΟΘΟΝΕΣ TV που είναι αποκλειστικά γι΄ αυτό το παιχνίδι.

joker_logo Συμπληρώστε τα τυχερά σας νούμερα στα ΑΡΙΘΜΟΛΑΧΕΙΑ της ΟΠΑΠ, (ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ).

propo_logo Διαβάστε τα ειδικά έντυπα και εφημερίδες που προσφέρονται και συμπληρώστε τις στήλες ή τα συστήματα σε ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις.

super3_logo Κυνηγείστε την ΤΥΧΗ σας στα παιχνίδια EXTRA 5 και SUPER 3 γράφοντας οι ίδιοι τα νούμερά σας ή διαλέγοντας τα ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΛΤΙΑ.

stoixima_logo Μελετήστε τα εξειδικευμένα έντυπα, συζητήστε, ανταλλάξτε τις απόψεις σας, δείτε πληροφορίες και ποντάρετε στο αγαπημένο παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, απολαμβάνοντας το αναψυκτικό σας και βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις από τις ΟΘΟΝΕΣ TV που υπάρχουν.

Δείτε ανά πάσα στιγμή τις ημέρας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ αλλά και τα LIVE SCORES των ποδοσφαιρικών αγώνων του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τις ΟΘΟΝΕΣ TELETEXT.

Δείτε τους αγώνες που υπάρχουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είτε ΖΩΝΤΑΝΑ είτε σε μαγνητοσκόπηση, από τις 16 ΟΘΟΝΕΣ TV που διαθέτουμε. Στο πρακτορείο μας μπορείτε να δείτε αγώνες που δείχνουν ελεύθερα κανάλια, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ κανάλια, μέσω NOVASPORTS & CONN-X TV