Το πρακτορείο, με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 30 χρόνια, αρχικά με την επωνυμία “Σιώπης Γ. Νικόλαος” και το διακριτικό τίτλο “ο Γίγας” και τα τελευταία 10 χρόνια με την επωνυμία “Σιώπης Νικ. Γεώργιος” διατηρώντας το διακριτικό τίτλο “ο Γίγας”.

Εκτός από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, το τελευταίο χρόνο προστέθηκε στις δραστηριότητές μας το ιπποδρομιακό στοίχημα ενώ το τελευταίο μας εγχείρημα αποτελεί η κεντρική διάθεση κρατικών, εθνικών και λαικών λαχείων.

Μπορείτε να συμμετέχετε στα ομαδικά δελτία που φτιάχνουμε για εσάς, όπου μάλιστα έχουμε παρουσιάσει αρκετά μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν!

gigas-katastima

Στο πρακτορείο μας θα βρείτε:

  • 16 TVs : για την παρακολούθηση αγώνων και των παιχνιδιών ΟΠΑΠ
  • Δορυφορικά κανάλια
  • Κλιματιζόμενο χώρο
  • Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ-Νερού-ΟΤΕ-Wind
  • Δελτία με πρόγραμμα
  • Λαχεία

Δείτε ανά πάσα στιγμή τις ημέρας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ αλλά και τα LIVE SCORES των ποδοσφαιρικών αγώνων του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τις ΟΘΟΝΕΣ TELETEXT.

Δείτε τους αγώνες που υπάρχουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είτε ΖΩΝΤΑΝΑ είτε σε μαγνητοσκόπηση, από τις 16 ΟΘΟΝΕΣ TV που διαθέτουμε.

Στο πρακτορείο μας μπορείτε να δείτε αγώνες που δείχνουν ελεύθερα κανάλια, δορυφορικά κανάλια, και τα κανάλια NOVASPORTS & CONN-X TV

Τι άλλο; Ατελείωτο παιχνίδι!!!

horse-racesΣτο πρακτορείο μας μπορείτε να παίξετε και αγώνες ιπποδρόμου! Έχετε απορίες σχετικά με τους αγώνες ιπποδρόμου; Δείτε οδηγίες εδώ!

races-monitor-gamesΈνα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, έφτασε και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !! Παίξτε με ανεβασμένη την… αδρεναλίνη!

kinoΠαίξτε κατά τη διάρκεια της ημέρας το ΚΙΝΟ, παρακολουθώντας τις κληρώσεις του από τις οθόνες TV που είναι αποκλειστικά γι΄ αυτό το παιχνίδι.

tzokerlottoproto

Συμπληρώστε τα τυχερά σας νούμερα στα ΑΡΙΘΜΟΛΑΧΕΙΑ της ΟΠΑΠ, (ΤΖΟΚΕΡ – ΛΟΤΤΟ – ΠΡΟΤΟ).

propogoal
Διαβάστε τα ειδικά έντυπα και εφημερίδες που προσφέρονται και συμπληρώστε τις στήλες ή τα συστήματα σε ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις.

extra5 super3

 

Κυνηγήστε την ΤΥΧΗ σας στα παιχνίδια EXTRA 5 και SUPER 3 γράφοντας οι ίδιοι τα νούμερά σας ή διαλέγοντας τα ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΛΤΙΑ.

pame-stoiximaΜελετήστε τα εξειδικευμένα έντυπα, συζητήστε, ανταλλάξτε τις απόψεις σας, δείτε πληροφορίες και ποντάρετε στο αγαπημένο παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, απολαμβάνοντας το αναψυκτικό σας και βλέποντας παράλληλα τις τελευταίες ειδήσεις από τις ΟΘΟΝΕΣ TV που υπάρχουν.

Σας περιμένουμε!