ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Είναι γεγονός ότι πλέον η μόνη αιτία, κατά το χαμένο παίκτη του Στοιχήματος, δεν είναι άλλη από
την …
images

αόρατη δύναμη που χαλάει τα παιχνίδια για να μην κερδίζει ο κόσμος! Και είναι γεγονός ότι με αυτή τη λογική, ο κάθε παίκτης που την ενστερνίζεται, οδηγείται από μόνος του στον κουβά… Αλλωστε, όπως συμβαίνει και στον αγωνιστικό τομέα, η ψυχολογία παίζει το δικό της ρόλο και στο Στοίχημα. Αν ξεκινάς “βλέποντας” φαντάσματα και προλογίζοντας την ήττα σου από τις … αόρατες δυνάμεις, είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν θα παίξεις αυτά που πραγματικά πιστεύεις και συνεπώς οι πιθανότητες επιτυχίας σου εξανεμίζονται.
Το κακό της υπόθεσης που επί της ουσίας απαγορεύει τις εκπλήξεις (!), είναι ότι παίρνει διαστάσεις επιδημίας, σε σημείο που αν είσαι καινούργιος παίκτης θα νομίζεις ότι δεν παίζουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές αλλά τα … οικονομικά κλιμάκια της εκάστοτε εταιρίας ή των μπουκ! Οι παίκτες έχουν φτάσει στο σημείο να πιστεύουν ότι κάθε αποτέλεσμα είναι προϊόν της βούλησης των μπουκ που διαμορφώνουν όλα τα αποτελέσματα!
Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ό,τι χειρότερο για τον οιονδήποτε παίκτη που την αφομοιώνει και που σε τελική ανάλυση αναζητεί το άλλοθι της κάθε χασούρας του. Την εύκολη λύση – δικαιολογία της ήττας του. Μέχρι πρότινος το φαινόμενο ήταν περιορισμένο. Πλέον όμως χαρακτηρίζεται επικίνδυνο, καθώς αποσυντονίζει την πραγματική σκέψη και φιλοσοφία του κάθε παίκτη.
Εν πάση περιπτώσει αν κάποιος θεωρεί ότι τα αποτελέσματα δεν διαμορφώνονται στους αγωνιστικούς χώρους αλλά στα γραφεία των μπουκ, δεν έχει λόγο να μπει στη διαδικασία να ποντάρει. Εάν επίσης κάποιος εκτιμά ότι κάποιες ομάδες .. βολεύονται και χάνουν μόνες τους για να βγάλουν τις μεταγραφές τους, επίσης δεν έχει λόγο να ασχολείται με το άθλημα! Ασφαλώς και υπάρχουν στιγμές που μιλάμε για “πονηρά” ματς αλλά από μια μεμονωμένη και συγκεκριμένη σκέψη μέχρι την ισοπέδωση του αγωνίζεσθαι, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και εν τέλει, καμία εταιρία και κανένας μπουκ δεν μας υποχρεώνει να ποντάρουμε τα χρήματά μας και αυτός είναι ο κανόνας. Εάν τώρα δεν μπορούμε να … βγάλουμε δελτίο επειδή … παίζει μπάλα ο μπουκ, ε, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας…

“Αντιγραφή κειμένου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *